Fionellan Kosketus - kultainen timantti ikoni.

Fionellan Kosketuksen palvelut

Tarjoamme Life Coach -valmennuksen lisäksi äänimalja- ja reikihoitoja.

Life Coaching Äänimaljahoidot Reikihoidot

Life Coaching

Life coach eli ratkaisukeskeinen valmennus auttaa ihmisiä saavuttamaan henkilökohtaiset ja ammatilliset tavoitteensa tarjoamalla ohjausta, tukea ja motivoivaa neuvontaa. Valmentaja auttaa selkeyttämään ja kirkastamaan valmennettavan ajattelua ja tavoitteita, löytämään keinoja ja vahvistamaan valmennettavan voimavaroja tavoitteiden saavuttamiseksi. Valmentaja kannustaa valmennettavaa ottamaan vastuun omasta elämästään ja on tukena prosessin aikana, jotta valmennettava saavuttaa haluamansa tavoitteen.

Life coaching sopii sinulle, joka etsit tukea, ohjausta ja kannustusta erilaisissa elämäntilanteissa

*Vaikka life coaching voi olla hyödyllistä monille, se ei ole terapiaa. Jos käyt läpi vakavia emotionaalisia tai mielenterveysongelmia, on tärkeää hakea terapeutin tai psykologin apua näihin asioihin.

Life Coach keskittyy vahvuuksien vahvistamiseen ja vahvuuksien jalostamiseen

Meillä jokaisella on voimavarat itsessämme etenemiseen. Sinä kykenet löytämään ratkaisut haasteisiin.

Koutsauksen avulla saavutat:

Life Coach -valmennuksen avulla saavutat oman potentiaalisi

Valmennuksen jälkeen valmennettava näkee oman tilanteensa selvemmin, ymmärtää itseään paremmin, luottaa itseensä ja mahdollisuuksiinsa, tiedostaa omat voimavarat paremmin ja on valmis keskittymään asioihin, jotka vievät häntä kohti tavoitettaan. Tavoitteiden saavuttaminen edellyttää valmennettavalta omia oivalluksia, vastuunottamista, toiminnallisuutta ja toiminnan ylläpitoa valmentajan tukemana. Jotta valmennettava hyötyy valmennuksesta, on hänellä oltava halua ja voimia saavuttaa tavoitteensa.

Osallistu Life Coaching -valmennukseen

Yksilö- ja ryhmävalmennuksia saatavilla Turussa Valmennuskulman tiloissa tai asiakkaan omissa tiloissa. Yksilövalmennukset voidaan pitää myös etäyhteyksin tai Raisiossa kotonani olevassa hoitohuoneessa.

Kysy rohkeasti lisää tarjolla olevista valmennuspaketeista yksilövalmennukseen ja pienryhmille. Tarvittaessa räätälöidään sinun tarpeisiin sopiva paketti esim. työyhteisöllesi.

*Varaamalla ajan sitoudut sopimusehtoihin.

Hinnasto info@fionellankosketus.fi 050 531 3054

Asiakaspalautteita

“Kiitos vielä eilisestä coachauksesta! Oli ihan mielettömän oivalluttavaa. Lähdettiin liikkeelle totaalisesta jumista ja yhtäkkiä oli selvää miten mun kannattaa edetä. Coaching on kyllä mieletön laji ja sä osasit kysyä niin mahtavia kysymyksiä! Kiitos!”

– Maria

“Valmennus antoi tilaa ajatuksille ja tunteille, pakotti lempeästi miettimään asioita, jotka olivat mielen päällä. Monesti ratkaisu on itsellä, mutta se pitää vaan kaivaa esille. Kiireen keskellä se syvemmälle meneminen ei ole mahdollista ja valmennushetkessä on aikaa purkaa ajatuksia. Sain jokaisesta valmennushetkestä jotain lisää, jonkun idean tai ratkaisun, jota olinkin kaivannut. Kun voi luottamuksella purkaa ajatuksiaan, saa kuulijalta uusia näkökulmia, se on arvokasta.”

– Minna

“Päivi auttoi valmennuksessa selkeyttämään pohdintojani oikeilla kysymyksillä ja kirkastamaan ajatuksiani matkallani kohti unelmaani.”

– Johan

Äänimaljarentoutus

Äänimaljahoito on kehoa ja mieltä syvärentouttava hoito. Äänimaljojen syvärentouttava vaikutus perustuu ääniaaltoihin ja resonanssiin ja maljoista lähtevä ääniaalto saa aikaiseksi aina solutasolla asti tapahtuvaa värähtelyä. 

Sinulle, joka haluat

Äänimaljahoito – Yksilöhoito

Hoidon aikana makaat hoitopöydällä torkkupeiton alla ensin päinmakuulla, jolloin soitan äänimaljoja selän ja hartioiden alueella sekä jalkapohjien päällä. Tämän jälkeen pyydän sinua kääntymään selällesi, jotta voin soittaa maljoja vatsasi päällä sekä kämmentesi päällä. Soitan äänimaljoja kehosi päällä noin 45 min ja hoidon lopuksi on muutaman minuutin hiljaisuus vastapainona ennen hoidosta herättelyä.

Yksilöhoidot saatavilla Turussa Valmennuskulman tiloissa tai Raisiossa kotonani olevassa hoitohuoneessa. Teen tarvittaessa myös kotikäyntejä.

*Varaamalla ajan sitoudut sopimusehtoihin.

Hinnasto info@fionellankosketus.fi 050 531 3054

Äänimaljahoito – Ryhmähoito

Järjestän äänimaljarentoutuksia ryhmille sisä- ja ulkotiloissa. Äänimaljarentoutuksen aikana voit pötkötellä alustaa vasten tai halutessasi istua. Asentoa voi vaihtaa rentoutuksen aikana. Ohjaan aluksi sinut sanallisesti rentoutumaan ja tämän jälkeen soitan maljoja noin 45 min. Ennen herättelyä, nautit rentoutuksen vaikutuksista hiljaisuudessa.

Ryhmähoitoja saatavilla Turussa Valmennuskulman tiloissa tai asiakkaan omissa tiloissa tai luonnon helmassa.

*Varaamalla ajan sitoudut sopimusehtoihin.

Hinnasto info@fionellankosketus.fi 050 531 3054

Äänimaljahoidon hyödyt

Äänimaljahoito vaikuttaa kehon normaalin toiminnan palauttamiseen ja epätasapainotilojen korjaamiseen. Hoidon avulla verenpaine laskee ja sydämen syke rauhoittuu, oksitosiinin eritys lisääntyy, hermosto ja lihakset rentoutuvat. Levollisuuden ja tasapainoisuuden tunne lisääntyy ja unen laatu paranee. Yhden äänimaljahoidon sanotaan vastaavan 3h unia.

Milloin äänimaljahoitoa ei suositella?

Yksilöäänimaljahoitoa ei suositella raskauden 1. kolmanneksen aikana, syöpähoitojen aikana eikä mielenterveysongelmia sairastaville tai jos sinulla on sydämentahdistin. Jos sinulla on joku vakava sairaus, keskustelethan äänimaljahoidosta ensin lääkärisi kanssa.

Asiakaspalautteita

“Ihanan rentouttava kokemus ja ihanaa luonnossa olemista”

– Maya

“Kokemus oli kehollisesti ja henkisesti hyvin voimakas. Minulla on joskus vaikeaa rentoutua, mutta Päivin äänimaljarentoutuksessa se käy helposti. Huomaan vaipuvani unenomaiseen tilaan, josta herään ihanaan tuulikellon ääneen. Session jälkeen on ihanan seesteinen ja rauhallinen olo ja tuntuu, että maljojen resonointi ja vaikutus kestää pitkään vielä session jälkeenkin. Suosittelen kaikki akokeilemaan ja antamaan maljojen voimalle mahdollisuus!”

– Pia

“Päivin äänimaljahoito rentoutti sekä henkisesti että fyysisesti. Sen jälkeen mieli oli tyyni.”

– Johan

“Oli ajoittain haastavaa pysähtyä ja ihan vain olla itsensä kanssa, kun sitä harvoin tulee tehtyä kiireisessä arjessa. Mutta juuri tämä teki hetkestä tärkeän ja erittäin opettavaisen!”

Olivia

“Olen 21-vuotias mies ja en olisi kuvitellut olevani ollenkaan sellainen henkilö, joka pitäisi mistään äänimaljahoidosta. Kokemus oli kuitenkin erittäin positiivisesti yllättävä! Oli hyvin rentouttavaa olla luonnon keskellä, ja Päivi onnistui luomaan erittäin mieleenpainuvan ja puhdistavan kokemuksen, jossa pääsin ihan ajatukseni syvimpään päätyyn. Voin kyllä suositella vaikka olisit aluksi skeptinen!”

William

Reikihoito

Reikihoitoa käytetään kivunlievitykseen, jännitystilojen laukaisemiseen kuten stressiin ja unettomuuteen. Sen avulla aukaistaan kehon energiatukoksia, jolloin kehon omat paranemisprosessit nopeutuvat.

Reikihoito on energian välitystä; luonnollinen hoitomuoto, jossa hoidettava vetää itseensä positiivista energiaa

Sinulle, joka haluat

Reikihoidon vaikutukset

Hoito vaikuttaa noin 24h. Hoidon jälkeen kannattaa juoda vettä runsaasti, sillä kuona-aineet lähtevät liikkeelle. On myös hyvä välttää rajua liikuntaa ja kovia löylyjä sekä alkoholia.

Milloin reikihoitoa ei suositella?

Reikihoidolle ei ole rajoitteita.

Reikihoito

Energia virtaa käsieni kautta juuri sinne minne sitä sillä hetkellä tarvitset. Hoidon aikana voit maata hoitopöydällä torkkupeiton alla tai hoito voidaan toteuttaa istualtaan.  Aloitan hoidon pään alueelta sinun ollessasi selinmakuulla ja siirryn kaulan alueen kautta hoitamaan kehoasi. Puolessa väliä hoitoa pyydän sinua kääntymään vatsalleen ja käsittelen selkäpuolen. Hoidon aikana voit tuntea käsissäni kuumuutta tai kylmyyttä tai voi olla niin, ettet tunne mitään, mutta ei hätää, olet kuitenkin saanut tehokkaan hoidon. Hoito kestää noin 60 min.

Reikihoidot saatavilla Turussa Valmennuskulman tiloissa tai Raisiossa kotonani olevassa hoitohuoneessa. Teen tarvittaessa myös kotikäyntejä. En tee reikihoitoja etänä.

*Varaamalla ajan sitoudut sopimusehtoihin.

Hinnasto info@fionellankosketus.fi 050 531 3054

Asiakaspalautteita

“Se sun tekemä reikihoito oli ihana. Sillä oli yllättävän voimakas vaikutus. Ja tosiaan tunsit hyvin ne mun heikot paikat. Sulla on tuo homma hallussa, tuun ehdottomasti sulle uudestaan hoitoon!”

– Eeva

“Kiitos energiahoidosta! Se oli huikee kokemus, kun sain siitä sellasen energiaboostin, että olin ihan virtaa täynnä sen jälkeen. Päänsärkykin hävisi!”

– Pia

“Kiitos ihanasta reikihoidosta! Hoito oli äärettömän rentouttava ja hoitava.Energian kulku tuntui ihanana lämmön tunteena. Tuli kokonaisvaltaisesti hyvä sekä hoidettu olo. Hoidon jälkeen olo oli vapautunut, puhdistunut ja kevyt. Tosi voimaannuttava kokemus. Kiitos!”

– Maria

“Päivi on hoitajana lämmin ja turvallinen. Päivin välittämä hoitava energia on hellää, mutta voimakasta. Minun kokemukseni on, että hänen hoidettavana on helppo rentoutua. Antautua ottamaan vastaan hoitoa ja päästämään irti kaikesta turhasta. Tuntui melkein kuin olisi ollut hoidettavissa joissakin toisissa ulottuvuuksissa. Tunsin hoidon aikana olevani turvassa kokeakseni kaikkea sitä mitä hoidon aikana koin. Tunnen, että hoidon vaikutus on suuri ja minua eteenpäin vievää. Lämpimät Päivin kädet ja niiden energia jäi positiivisesti mieleen.” 

– Tanja

Voit muistaa minut myös Sisustussuunnittelu Fionellana!

Tarjoamme myös sisustussuunnittelua, stailauspalveluita ja sisustuskonsultaatiota. Kysy rohkeasti lisää!

“Saimme lastenhuoneen uudistukseen ammattilaisen näkökulman ja apua mm. värien valinnassa ja kalusteiden sijoittelussa hankalanan pidettyyn huoneeseen. Päivi kuunteli toiveitamme ja oivalsi hyvin halutun tyylin. Hänen ideoidensa avulla saatiin yhdistettyä nykyisiä kalusteitamme uusiin siten, että kokonaisuudesta tuli harmoninen ja viihtyisä. Suosittelen lämpimästi!”

Sari L., asiakas

“Päivin kanssa työskentely on mutkatonta ja vaivatonta. Voin luottaa siihen, että aikataulut pitää aina, oli stailattava kohde mikä hyvänsä. Hän on käsittämättömän tehokas ja tekee töitä hienolla asenteella asiakasta kuunnellen.” 

Heli Airas, Kiinteistövälittäjä, LKV

“Saimme Päiviltä asiantuntevaa ja trenditietoista apua niin sisustukseen kuin muihinkin kodin ratkaisuihin rakennusprojektin edetessä. Arvostimme joustavuutta tapaamisten järjestymisessä, sekä Päivin aina yhtä valoisaa ja sinnikästä olemusta, jotta varmasti mielekäs lopputulos löytyi.” 

Anni M., Asiakas

Instagram Facebook