Sopimusehdot

Varaukset

Sähköpostilla info@fionellankoksetus.fi tai puhelimitse 050 5315 054. Varaukset ovat sitovia.

Vapaaehtoinen osallistuminen

Ymmärrän, että osallistun Fionellan Kosketuksen tarjoamiin palveluihin vapaaehtoisesti. Olen tietoinen hoitojen riskeistä. Olen kykenevä harkitsemaan oman osallistumiseni terveyteni kannalta. Jos olen epävarma omasta terveydentilastani, olen velvollinen itse käymään lääkärintarkastuksessa ennen valmennuksen tai hoitojen aloittamista tai jatkamista. Ymmärrän, että ratkaisukeskeinen valmentaja, äänimalja- ja reikihoitaja ei ole terveydenhuollon ammattilainen (kuten esimerkiksi lääkäri), eikä näin ollen voi antaa virallisesti hyväksyttyä diagnoosia siitä, mitkä ovat juuri minun kohdallani valmennuksen tai hoidon riskit. 

Fionellan Kosketuksen edustajan vapautus vastuusta

Tietoisena kaikkeen mahdollisesti tarjottavaan rentoutushetkien, workshoppien ja valmennushetkien ohjelmaan, kuten esimerkiksi äänimaljarentoutukset luonnossa sisältyvistä riskeistä ilmoitan, että vapautan Fionellan Kosketuksen ja sen edustajat tapahtumien järjestäjinä kaikesta vastuusta, mikäli minulle aiheutuu terveyteen tai varallisuuteen kohdistuvaa vahinkoa tämän yrityksen eri paikoissa järjestämissä tilaisuuksissa ja harjoituksissa liikkuessani. Valitsen osallistua Fionellan Kosketuksen tarjoamiin palveluihin ja tapahtumiin omalla riskilläni. 

Vakuutukset

Olen tietoinen, että asiakkaana vastaan itse tapaturma- ja matkavakuutuksestani. Myös tietty peruutusturva sisältyy valtaosaan matkavakuutuksista, mutta osaan harkita itse tarpeeni kattavan peruuntumisvakuutuksen hankkimiseen. 

Asiakkaan oikeus peruuttaa varaus

Peruutuksesta on aina ilmoitettava kirjallisesti sähköpostitse osoitteeseen info@fionellankosketus.fi. 

Peruutusehdot valmennuksiin ja tapahtumiin.

Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto on tullut Fionellan Kosketukselle sähköpostitse. 

Henkilöasiakkaiden peruutukset oltava viimeistään 6 h ennen varattua aikaa. Tätä myöhemmin tulleista peruutuksista veloitaan valmennuksen tai hoidon hinnaston mukainen hinta.

Yritysasiakkaiden peruutusehdot tarjouksen/varausvahvistuksen mukaisesti.

Jos tapahtuma ei jostain syystä toteudu, maksamme mahdollisesti maksetun maksun kokonaisuudessan takaisin. Fionellan Kosketus ei kuitenkaan korvaa esimerkiksi asiakkaan varaamia matkalippuja tai majoituksesta aiheutuneita kuluja.

Hyväksymällä nämä peruutusehdot asiakas sitoutuu niihin. Mahdolliset erimielisyydet ratkaistaan ensisijaisesti keskinäisin neuvotteluin. 

Tutustumisvelvollisuus

Asiakas on velvollinen tutustumaan näihin sääntöihin ja ehtoihin ennen palvelun varaamista. Asiakas sitoutuu varauksen ja maksun yhteydessä noudattamaan myyjän palvelulle määrittelemiä sopimus-, varaus- ja peruutusehtoja. Muita yksittäisiä tapahtumia tai tilaisuuksia varten saattaa olla määritelty näitä ehtoja täydentäviä ehtoja ja sääntöjä. Oikeus muutoksiin pidätetään.